Jeg er en dame på 58 år som har slitt med fibromyalgi de siste 18 år. Utallige behandlinger er forsøkt, men desverre med kortvarig effekt. Denne formen for behandling gir hele kroppen intensiv massasje og løser opp selv de strammeste muskler. Vi fibromyalgipasienter blir fortalt at vi må trene. Det er ikke lett når kroppen bare er smerter! Det blir en ond sirkel.

Det er derfor intet mindre enn fantastisk at Aquamassage er kommet i Norge!

For meg har disse behandlingene gjort underverker med muskulaturen, og jeg kommer selvfølgelig til å fortsette behandlingen.

Aquamassage er helt unikt og burde være tilgjengelig over hele landet. For meg kommer denne behandlingen som NR.1! Nå begynner jeg å tenke alvorlig på å trene.

Jeg anbefaler Aquamassage på det varmeste!

-Veronica Wright
Oslo


I Aquamassage har jeg funnet den beste behandlingsform jeg noensinne har prøvd for mine stive og verkende ledd. Skulle ønske alle revmatikere hadde tilgang til denne formen for behandling.
I 10 år har jeg nå prøvd det meste som prøves kan, i håp om å få en bedre hverdag.

Etter 3 behandlinger med aquamassage sov jeg en hel natt, uten å bråvåkne av smerter når jeg snudde meg i søvne. Kan ikke huske sist det skjedde. Sist må nok ha vært da jeg var på behandlingsreise i utlandet. Varmt klima, kombinert med behandling, er jo som kjent det beste for oss.
Men hva med resten av året? Og de årene vi ikke får tur?

Det er bare helt nydelig å ligge på benken, kjenne varmen og vann-dysene massere opp stive og ømme muskler og ledd mens man hører på avslappende musikk.

– Ann Helen Steinsvik


Jeg sliter med slitasjegikt og kroniske smerter etter å ha jobbet på veveri med knærne oppunder ansiktet i over 25 år. Da skjer det noe med kroppen! – Tenk om de hadde hatt en slik maskin på jobber der, da hadde jeg unngått å ha det slik jeg har det i dag. De som ikke har slike plager selv vet ikke hvordan det er.

På grunn av denne maskinen har jeg helt sluttet å bruke kortisontabeletter! Jeg brukte 10 mg to ganger om dagen. Mannen min insisterer på at jeg må fortsette med denne behandlingen to ganger i uka. Han sier det gjør meg så veldig mye blidere! Denne skulle vært på blåresept!

– Kari Erlandsen (61)
Skjetten


Jeg er en 48 år gammel kvinne som har hatt migrene i bortimot hele mitt voksne liv. I mange år var plagene lette, men fra omkring 1993 har jeg regelmessig hatt anfall av ca to døgns varighet med smerter, uvelhet, slapphet og lysskyhet. Jeg begynte med Aquamassage i november 2008 og merket umiddelbart sterk positiv effekt. Etter elleve ukentlige halvtimesbehandlinger er mine migreneplager nå dramatisk redusert. Hyppigheten og varigheten av anfallene er som før, men nesten all uvelhet, slapphet og lysskyhet er borte. Det eneste som er igjen av anfallene er smerter som er såpass lette at de ikke hindrer meg i å fungere i hverdagen.

Dette resultatet er altså oppnådd med behandling kun en gang pr. uke, til sammen elleve ganger. Jeg har tidligere prøvd en rekke andre behandlingsmetoder mot migreneplagene, men ingen av dem har vært i nærheten av å være så effektive som Aquamassage.

Februar 2009
Rosmari Hjermann
Oslo