Vår Helse tilbyr:

Ulike behov

Når du kommer for massasje, kan det være fordi du har tatt deg tid til deg selv og bare trenger en avslappende stund. Da finner du ut sammen med meg om du trenger Fysiopatmassasje eller Aromaterapi.

Du blir massert med varm olje som gir deg en øyeblikkelig følelse av velvære. Eteriske oljer tilsettes mandeloljen etter individuelle behov. Du får også varme på nakke og føtter mens behandlingen pågår. Varme føtter øker velværet!

Det kan også hende at du har større plager, kroniske smerter eller er sykmeldt. Som Ki-terapeut kan jeg i tillegg til å massere prøve å hjelpe deg på andre måter, med urtebehandling og testing.

Litt om de ulike behandlingene:


Fysiopatmassasje                                              

Fysiopati er en kraftigere og dypere form for massasje. I og med at massasjen går på muskelfester og utspring er den regnet som fysikalsk aromaterapi. Fysiopatmassasjen gir trykk, tøyning og oppmykning av muskelvev, muskler og bindevev. Sirkulasjon og hud påvirkes gunstig. Massasjen virker beroligende på nervesystemet og øker sirkulasjon og næringsopptaket. Er derfor bra på mange problemer og smertetilstander. Aromatisk Fysiopati er den mest avanserte massasjeteknikken man kjenner hittil i vesten, og betraktes som helhetsterapi. Les mer..


Aromaterapi

For deg som vil ha en lettere massasje er aromaterapi verdt å prøve.

Aromaterapi er spesielt egnet for lidelser som: Stress, angst, depresjoner, smerter i muskler, revmatiske plager, fordøyelsesbesvær og kvinneproblemer (PMS) m.m KIlde: NOU 1998:21

Ved hjelp av klassisk massasje og velduftende eteriske oljer vil terapeuten bidra til å løse opp spenninger, gi bedre helse og en følelse av velvære. Les mer…

 


Ki-terapi

Hvis du er en av de mange som sliter med diffuse symptomer, ikke finner løsning på dine plager, så kan det være lurt å teste deg for matintoleranse.

Sammen blir vi enige om hvordan vi skal hjelpe deg videre.

Ki-terapi innbefatter dette:Urtemedisin, kinesisk medisin, akupunktur, auriculoterapi, ørelysbehandling, matintoleranse, ernæring, moxa, neglediagnose  Les mer…


Ki-flow