Herlig med jul! God mat og hyggelig familie! Julematen har satt seg rundt livet, som vanlig! I dag starter jeg med en 2 dagers pulverkur for å komme raskt i ketose. Etter det starter fettforbrenninga! Jeg har tatt den siste julekaka og den siste sylte/lefsebiten for denne gang og gleder meg til en fin januar!
Har prøvd mange pulvertyper før, men har virkelig stusset på hvor mange karbohydrater det er i disse.Ble så glad da Herba Plus kom med denne varianten med rapsolje og glucomannan! Denne smaker faktisk veeeeldig godt KAKAO fordi den inneholder kakaoekstrakt.Få karbohydrater, men mye fett!
Shocoshake løses lett opp i vann.Du får kjøpt denne på Vår Helse.

EU-godkjent for fettforbrenning og vektregulering når det inntas 1gram til hvert måltid,minimum 3 ganger daglig og sammen med lavenergidiett og vann.

Inneholder 63 % fett, 22% protein og 15% karbohydrat . Blandes i vann og drikkes. Smaker godt!