Massasje med kopping er noe jeg bruker daglig. Det foregår slik at jeg med koppen skaper undertrykk og et vakum som gjør at koppen suger seg fast i huden. Koppen dras fram og tilbake over områdene som skal behandles, og på den måten blir det en slags dyp bindevevsmassasje.

Koppene kan også stå i ro på utsatte steder, som på bildet under. Det er vanlig at man får blåmerker av behandlingen. Anbefaler ikke å ta solarium før blåmerkene er borte. Det kan ta en uke før de blir borte og er da et tegn på stagnasjon i det aktuelle området.Setemusklene er store og trenger ofte hjelp til å få satt i gang blodsirkulasjonen. Du blir varm på områder som vanligvis er kalde.

Kopping kan brukes både ved muskel- og leddsmerter eller mot hodepine på grunn av at det fører til økt blodsirkulasjon. På steder der det er væskeopphopninger i huden er det også egnet. På appelsinhud/ cellulitter brukes også kopping for å sette i gang blodsirkulasjon.

Koppingmassasje står ikke som egen behandling i bookingen, men spør gjerne om å få kopping hvis jeg ikke gjør det automatisk i løpet behandlingen.

Koppingkoppene finnes både i glass og i plast.