“Hvilken dag er det? Det er i dag, svarte Nasse Nøff. Min favorittdag, svarte Ole Brumm”

Det er viktig å huske på at det er her og nå, i dette sekund, vi lever!

Det er lett å tenke framover i tid eller bruke tid på å grue seg til i morgen. Bare det blir fredag…., når sommeren kommer…., jeg skal bare, bare, bare…

Ønsker du deg forbi en stresset periode, kan du heller ta grep for å få has på stresset. Massasje er en god ting i så måte! Ta deg egentid, lær deg å ha fokus på pusten. Har du kjent hvor godt du puster ute på tur?

Som massør jobber jeg daglig med å løse opp spenninger i trente og utrente kropper. Selv en toppidrettsutøver trenger massasje! Mange har stillesittende jobber, og muskelknutene hoper seg opp i takt med stresset. Så er det de som er syke eller av ulike grunner blir værende inne og sitter mye i ro.

I videoen under ser dere en eldre kar jeg møtte som er ute 5-6 dager i uka, året rundt. Han trimmer i 10 min til 1 time. En gang friluftsmann, alltid friluftsmann!

Jeg inspirerer deg gjerne hvis du sliter med å komme deg over dørstokken. Forandringer skjer ikke av seg selv. Kanskje bor du så nært Vår Helse at du kan ta deg en gåtur til massasjebehandling?

Si som Ole Brumm at dagen i dag er din FAVORITTDAG!