I den korte videoen nedenfor ser du en kunde som legger seg til rette i nakkeslynga. Hun ligger på golvet med hodet såvidt over golvet. Du kan tro det er godt å nesten føle at det 5-6 kg tunge hodet bare svever!

Trenger du å myke opp nakken? Legg deg i nakkeslynga med hodet såvidt over golvet og ca 30-40 cm vekk fra veggen. Det skal kjennes behagelig og lett for nakke og hode. Pust rolig mens du kjenner at nakken blir lengre og lengre. Du kan ligge her i 5-15 min som en start på en massasjebehandling. Si gjerne i fra når du kommer på behandling om du vil starte med å ligge på golvet.

Ta det rolig når du reiser deg igjen. Det er vanlig å bli litt ør og svimmel idet du reiser deg.

Målet med øvelsen er å la hodet bli trukket lett bakover slik at nakken blir lang. Dette vil redusere spenningene på baksiden av nakken, og lar deg slappe av i nakkemusklene.