Ørelys kan virke beroligende ved ørebetennelser, bihulebetennelse, øresus, tinnitus,hodepine og forkjølelse.

Ørelys er et bomullsrør som er innsatt med bivoks og eteriske oljer.

Ørelysbehandlingen fjerner også ørevoks.Hvis du på forhånd vet at du har hard ørevoks bør du ha litt olje i øret dagen før slik at den mykgjøres.

Ørelys gir et lett trykk nedenfra og vibrasjonene fra flammen virker som en myk massasje av trommehinnen. Avfallsstoffer løsner og bæres med røyken opp i vokslysets rør.

Mange har svært store mengder med voks i ørene, barn også. Mengden øker med alderen og det er vanlig at eldre mennesker har plager som har sammenheng med store mengder ørevoks. Nedsatt hørsel, øresus og kløe er eksempler på slike plager.Anbefales for barn over 6 år som et smertefritt alternativ og brukes derfor i stor grad ved både kronisk og akutt ørebetennelse.

En ørelysbehandling virker rensende og beroligende. Det er ikke uvanlig å bli søvnig og tørst. Ved alvorlige plager som tinnitus, meniers og balanseproblemer varierer effekten av behandlingen og det må nok til 6-8 behandlinger på begge ører, med bare en dags mellomrom. Man kan aldri si noe sikkert om resultatene før behandling siden det kan være så mange forskjellige årsaker til plagene.

Det som er sikkert er at du får en behagelig opplevelse, og får renset øregangen!