Dette er grunnernæringen som sikrer at du får i deg anbefalt daglig inntak av de nødvendige næringsstoffene vitaminer, mineraler, aminosyrer, fettsyrene 3,6,7 og 9 og antioksydanter, samt energigivende urter for sikker og god energiproduksjon.

Cirkusel

Aktivator

Nutri Plus

Vår travle hverdag og endrede miljø har stor påvirkning på vår helse. Maten vi spiser har ikke det samme næringsinnholdet som tidligere. Vår stressede hverdag gjør at våre valg av matvarer går mer i retning av ferdigmat. Vi kan få et ensidig kosthold som på sikt gjør oss syke.

Fisk er næringsrik og god ernæring som vi helst bør spise 3-4 ganger hver uke og helst oftere. For lite fisk i kostholdet kan gjøre at vi får for lite av den essensielle fettsyren Omega 3 til å utvikle nødvendige funksjoner.

Menneskekroppen er kanskje verdens mest avanserte “maskin”. Den trenger daglig ” drivstoff ” for å produsere nødvendig balansert og frisk energi slik at vi holder oss friske. Menneskekroppen har daglig behov for balansert inntak av følgende:

  • 2 essensielle fettsyrer (Cirkulan)
  • 8 essensielle aminosyrer (Aktivator)
  • 21 mineraler ( Nutri Plus)
  • 13 vitaminer (Nutri Plus)
  • Karbohydrater, fiber, lys, oksygen og vann